Referenties

“Als u iemand zoekt om een tekst te schrijven of om uw tekst te redigeren, bent u bij Diny aan het juiste adres. Ook als u het moeilijk vindt om uw tekst uit handen te geven. Ze werkt gedegen en nauwkeurig in een snelle tijd zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Ze houdt de basis en boodschap van de tekst overeind, maar haalt kleine fouten eruit die je zelf vaak niet meer ziet.

Ik ben erg tevreden over de vele teksten die ze van mij geredigeerd heeft. Daarnaast verloopt het contact ook altijd erg prettig en vriendelijk. Ze reageert snel op e-mails. U krijgt dus waar voor uw geld bij haar. Ik zou zeggen: proberen!”

Veroni Steentjes
Hoofdredacteur van het Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel
www.intermobiel.com

“Toen ik met de teksten voor mijn website zat te worstelen en hier ook al met verschillende mensen naar had gekeken heb ik uiteindelijk contact opgenomen met Diny. Al vrij snel gaf zij aan dat de teksten, zoals ze op dat moment waren, voor haar een goede basis vormden. Nadat ik de teksten van Diny terug kreeg bleek dat zij door het aanbrengen van diverse wijzigingen een beter lopend verhaal had weten te creëren. Door het nèt even anders verwoorden was het ook vaak makkelijker te begrijpen.

Ik kan iedereen aanraden om belangrijke teksten gewoon even te laten “screenen” door Diny. Ze kunnen er alleen maar beter van worden.”

Herman Smit

“Voor mijn werk bij Stegman hebben wij Diny ingehuurd om zeer uiteenlopende teksten te schrijven. Zo origineel en vanuit een leuke én grappige invalshoek bedacht.

Precies geschikt voor de kerstpakkettenbranche! Klasse hoe ze zich elke keer weer in de doelgroep wist te verplaatsen.

Daarnaast houdt ze deadlines heel goed in de gaten, kun je goed afspraken maken en is het ook nog een hele leuke vrouw!”

Marije Mosch, Stegman Groothandel B.V.

“Via deze weg wil ik je nogmaals heel hartelijk bedanken voor het nakijken van mijn scriptie. De snelheid en de accuraatheid waarmee je werkt doet mij nog steeds verbazen. Ik weet vrij zeker dat het mij geholpen heeft om te slagen. 2 weken geleden kreeg ik immers het goede nieuws dat ik geslaagd ben!!! De correcties en de daarmee gepaarde opmerkingen hebben mij veel geholpen en ik heb er veel van geleerd!”

Michel Vis