Zakelijke teksten

Jij houdt je waarschijnlijk het liefst bezig met de dingen waar je goed in bent. Ik ook. Kost het schrijven van teksten je meer tijd en energie dan je lief is? En ben je na het maken van die tekst eigenlijk helemaal niet tevreden, maar je kunt ook niet direct zeggen waar dat aan ligt?

Ik herschrijf, corrigeer, verhelder en redigeer daar waar dat nodig is. Wat, hoe en wanneer, daarover maken we duidelijke afspraken. Zo kun jij je volledig kunt focussen op andere zaken.

Wil jij een:

  • tekst laten schrijven, eentje die foutloos en duidelijk is?
  • tekst laten verhelderen, zodat die tekst prima te lezen en te begrijpen is voor jouw doelgroep?
  • tekst laten herschrijven, omdat de tekst vlotter kan, jouw werkwijze is aangepast, regelgeving is veranderd, je nieuwe inzichten of een nieuwe bedrijfsvoering hebt of om welke reden dan ook?
  • tekst laten redigeren, zodat ook de laatste puntjes op de i staan en je tekst prettig leesbaar is (afwisselend lange en korte zinnen, witregels en zo)?
  • tekst laten controleren op d’s en t’s, hoofdletters, koppeltekens en veel meer (de befaamde taalcheck)?

Neem contact met me op. Samen maken we er iets moois van.

En misschien handig voor jou om te weten: ik werk niet van maandag t/m vrijdag en van 9.00 uur tot 17.00 uur. Dus zit je op vrijdagmiddag met een tekst die voor maandagochtend gecheckt moet worden? Gewoon bellen of mailen! De kans is heel groot dat ik je gewoon kan helpen.